80 tals kläder

Allt om 80 tals kläder

Kläderna på 80 talet kan sammanfattas som färgglada och inte speciellt diskreta på något sätt. Här hittar du vår guide till 80 tals kläder.

AD

Under 80 talet var det som idag vanligt att forma kroppen med bodys och korsetter

Trots det disco-loving ' 70s kommer nära, det finns inga andra årtiondet känd för att främja individuell stil som på 1980-talet gjorde.

Om tyget du rockade var pleather, velvet eller elektriska-stil någonting, 80s kläder är minnesvärda för pulsen, färg och – framför allt – attityd.

Retro modet alltid göra en comeback vid någon tidpunkt, men delar av 80s kläder har arbetat väg till ett ton mode val idag och många häftklamrar från 80-talet tycks hemlighet fueling Hipsters rörelsen.

Om du vill aldrig stött på någon bär samma sak som du, 80s kläder är utan tvekan rätt väg att gå.

Bäst av allt, en hel del kläder under 80-talet smickra verkligen en kvinnas kropp. Mörk, chunky leg för barn över färgstarka trikåer släta över eventuella brister så att dina ben och kalvar ser tunnare, eller du kan förvandla dem till arm för barn genom att matcha dem med en tank att visa upp era vackra axlar och dölja armbågar eller ingen-alltför-företaget triceps.

Du kan se en annan dam klädd leg för barn, men förmodligen aldrig samma färg som ni, och definitivt inte på sina armar.

Ett annat sätt att enkelt integrera vissa 80s flärd till din stil är att använda en halsduk som binder upp ditt hår. Bara sätta ditt hår i en hästsvans som vanligt och sedan binda en halsduk runt basen. Tjäna bonuspoäng för själv halsdukar och neons.

Män kan rock ut vissa 80s formatmallar ganska lätt, men Glöm syra-tvättas jeans och fallskärm byxor. I stället tror Miami Vice uppfyller New Order – kasta på en ljus, glänsande blazer med tunna ibland och blivit den mest modigare mannen i rummet.

Om du är alltför blygsamma gå med ljusa färger, väljer du en sammet jacka som får du personlig uppmärksamhet i ett mer tillbakalutat sätt.

Women's business kostymer på 80-talet var avskyvärda (och vad någonsin har hänt med alla dessa shoulder Pad?), men detta är ett område där män got lucky. De kunde koppla ihop en billig men hajbestånden kostym med en färgglad smal slips och kalla det en day.

För män som vill rock 80-talet utan att bli en Metrosexualitet, hävdar militärt överskott kläder en punky, 80s ser utan mycket ansträngning alls. Matcha kavajen med stövlar eller höga toppar – ditt val att få 80-talet kläder ser ut som du vill.

Om du går med en medlemmar endast jacka eller armén toppen, lägga till armband är ett annat sätt att jet rätt tillbaka till 1980-talet. Du kan hitta en hel del stilar och färger just nu online, och se till att greppa en Svettband!

Med alla tillgängliga alternativ kan du infoga en retro bit eller två i din outfit varje dag, vilket är troligare att skapa en signatur slå för dig. Oavsett vad du får bära, kommer människor runtom i staden att förvänta sig en unik ta på 80-talet från dig.

Och oroa dig inte – det enda sättet för att bli en 80s fashion disaster är att gå överbord. KOM bara ihåg att inte bära din leg för barn, biker kortfilmer, jelly skor och smal band på samma gång, och din enskilda delar av flärd kommer att stå att mycket mer.

AD

Folk tillräckligt djärva idrott 80s kläderna förtjänar uppmärksamhet de få, men du vill kontrollera att du är att höja ögonbrynen av rätt anledningar.